Policija otkrila kako je nastao požar u kojem je izgorjelo krovište kuće u Kozjači

kozjači
Foto: JVP Velika Gorica

Požar u kojem je u utorak navečer izgorio krov kuće u Kozjači najvjerojatnije je nastao zbog pregrijavanja metalnog dimnjaka peći na kruta goriva, objavila je u srijedu Policijska uprava zagrebačka.

– U utorak, 16. studenoga oko 14 sati, u Kozjači u Dugoj ulici, najvjerojatnije uslijed pregrijavanja ispušne metalne cijevi peći na kruta goriva izbio je požar drvene kuće u vlasništvu 50-godišnjaka kojom prilikom je u potpunosti izgorjelo krovište. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Visina materijalne štete za sada nije utvrđena – objavili su iz policije.

Podsjetimo, gorički vatrogasci imali su probelma prilikom gašenja požara jer je u kući bila plinska boca, ali i streljivo. Sve je to onemogućilo pristupanje gašenju požara unutarnjom navalom – izvijestili su gorički vatrogasci na Facebooku nakon intervencije.

Sva eksplozivna sredstva kao što su meci predstavljaju opasnost za ukućane, objasnili su iz JVP Velika Gorica, a posebice za vatrogasce koji imaju zadaću gasiti požar i neposredno se približiti unutrašnjosti objekta i u konačnici ući u objekt te izvršiti gašenje.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare