Novo mjesto za testiranje u Velikoj Gorici: Do brzog testa pokraj Muzeja Turopolja

testiranje

Od danas se Goričani kojima je potreban brzi antigenski test za odlazak na posao, mogu testirati u samom središtu našeg grada pored Muzeja Turopolja. Naime, Poliklinika Leder otvorila je novo mobilno mjesto za testiranje. Testirati se možete od 7:00 do 15:00 sati i u popodnevnoj smjeni od 17:00 do 21:00, uključujuci i subotu, a nedjeljom rade od 7:00 do 15:00 sat. Najavljuju kako će radno vrijeme prilagođavati potrebama naših građana.

Cijena pojedinačnog testa je 150 kuna, uz mogućnost dogovora popusta za grupna testiranja uz prethodni dogovor na kontakt@poliklinika-leder.hr.

testiranje

testiranje

– Radimo bez naručivanja i protočnost je dosta brza. Ukoliko se ispitanici odluče za dostavu potvrde e-mailom tada moraju samo popuniti kratki obrazac s podacima i nakon brisa su slobodni, a potvrda stiže u inbox za par minuta. Za ispis potvrde ipak treba pričekati 10-ak minuta nakon brisa – kazao nam je doktor Nikola Leder.

Iz Poliklinike Leder ističu kako će svaka osoba koja se testira dobiti R1 račun na svoje ime, za svoju tvrtku radi refundacije troškova za što je potrebno kraće vrijeme da se unesu svi podaci. Povremeno se događa da serveri HZZO-a, na kojima se prijavljuju rezultati testiranja i izdaju potvrde, su preopterećeni, a ima situacija i da su nedostupni za unos podataka što usporava rad.

testiranje

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare