Luka Tarle, novi predsjednik goričkog SDP-a: Mi smo jedina alternativa trgovanju utjecajem i samovolji

Foto: SDP

Članovi goričkog SDP-a na unutarstranačkim izborima izabrali su novog predsjednika, dvoje potpredsjednika, osam članova Predsjedništva i 18 članova Gradskog odbora. Za predsjednika Gradske organizacije izabran je Luka Tarle, a za potpredsjednike Ivana Mlinar i Darinko Gučić.

Izabrani su i članovi Predsjedništva: Ivo Jelušić, Ivana Mlinar, Ozren Robić, Darinko Gučić, Mirela Katalenac, Marijo Zdelar, Zoran šestok i Krešimir Šafranko, priopćili su iz SDP-a.

Novi predsjednik Luka Tarle poručio je kako je goričkom SDP-u ovo važan trenutak.

– Ovi izbori su iskorak prema mladim ljudima, novim idejama, novim politikama, iskorak prema budućnosti. Ne zanima me što je bilo, već što će biti. Danas su ovdje, oni koji dijele viziju građanske Velike Gorice. Građanska je kontra samovolji, građanska je kontra osobnom probitku na štetu društva, građanska je kontra nedemokratskim mutnim procesima i poslovima u lokalnoj zajednici. Znate o kome govorim – istaknuo je Tarle.

Tarle je kazao kako je SDP najjača oporbena snaga u Velikoj Gorici.

– Jedina alternativa trgovanju utjecajem i zlouporabi položaja i ovlasti gradonačelnika Velike Gorice. Ne zavaravajmo se, trajati će i neće biti lako. Ali Velika Gorica će postati grad primjer čiji će stanovnici to s ponosom isticati. To je slika grada kakvu, siguran sam svi priželjkujemo. Zato neću više pričati, idemo svi zajedno zasukati rukave i već u ponedjeljak 29. studenoga u 8 sati ujutro počinjemo raditi na toj viziji – kazao je Tarle.

Dosadašnji predsjednik Ozren Robić simbolično je novoizabranom predsjedniku predao ključeve stranačkih prostorija, te mu zaželio sreću i uspjeh u radu.

tarle

Luka Tarle, bacc. radiol. techn, aktivni je član goričke organizacije. Vijećnik je u Vijeću GČ Vladimir Nazor, te član Odbora Gradskog vijeća za zaštitu okoliša i prostorno uređivanje.

Ivana Mlinar, magistrica je prava i dugogodišnja članica SDP-a, najprije u Zagrebu, a potom u Velikoj Gorici. Trenutno je potpredsjednica Vijeća gradske četvrti Hrvatski velikani i predsjednica Odbora za predstavke i pritužbe građana u Gradskom vijeću Grada Velike Gorice.

Darinko Gučić,  stručni specijalist inženjer kriznog menadžmenta i član SDP-a od 2011. godine. Predsjednik je Mjesnog odbora Čička Poljana u drugom mandatu i član Odbora za mjesnu samoupravu Grada Velike Gorice.

tarle

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare