Udruga Turopoljsko srce i ove godine organizira humanitarnu akciju: Podržite ih i pomozite potrebitima

Tradicionalno četvrto izdanje humanitarne akcije Turopoljsko srce održat će se i ove godine. Cilj akcije je prikupiti novčana sredstva za pomoć potrebitim obiteljima u našem gradu i Turopolju.

Za razliku od prijašnjih godina kada su se aukcije dresova provodili online preko Facebook stranice u tjednima uoči turnira, ove će se godine humanitarna akcija provoditi u dva dijela.

Prvi dio počinje već ove subote, 11. prosinca pod nazivom Donatorska večer, a na njoj će svi koji su i prethodnih godina podržavali akciju i sudjelovali u donacijama, uživo moći licitirati za dresove.

Drugi dio je Humanitarni turnir 12 VG kafića koji će se održati u nedjelju, 19. prosinca u Panadić Sportu. U sklopu turnira bit će i popratnih aktivnosti, a moći će se donirati i dresovi koji će onda biti  na aukciju na Facebook stranici, najavili su organizatori.

Humanitarni turnir 12 kafića

– Posebno nas raduje što ćemo ove godine ponovno moći održati humanitarni turnir 12 VG kafića, koji smo prošle godine zbog epidemiološke situacije morali otkazati. Osim toga, pripremili smo i nešto drugačiji koncept za četvrto izdanje Turopoljskog srca – najavili su iz udruge Turopoljsko srce.

Na Humanitarnom turniru 12 VG kafića sudjelovat će Caffe Bar Kod Rojca, Caffe Bar Dobardan, Caffe Bar Vision, Oziris bar, Cb Scotch & Caffe Bar Passage, Club 100, Caffe Bar “Barbara”,  Panadić sport, VG Sport Caffe, PUB VG, Caffe bar VAR, Caffe bar Mario & Caffe bar Bobi.

turopoljsko srce

– Sve što radimo je u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za potrebite obitelji u našem gradu i čitavom Turopolju. Vjerujem se da ćemo kao i prethodnih godina pokazati koliko možemo zajedno napraviti i nadam se da ćemo skupiti što više sredstava kako bi mogli obuhvatiti što veći broj obitelji i barem malo im olakšati njihov životni put – rekao je Ivan Prelec, inicijator humanitarne akcije Turopoljsko srce.

– Imamo jako dobru suradnju s udrugama u Velikoj Gorici poput udruge VG Legacy i Goričani te mislim da su naši sugrađani aktivni i pomažu kroz cijelu godinu. VG Legacy provodi humanitarne akcije cijelu godinu, Goričani svoje aktivnosti imaju ljeti, a mi smo se fokusirali na predbožićno vrijeme – dodao je Prelec.

Udruga Turopoljsko srce i velikogorički ljubitelji sportskih dresova u humanitarnoj aukciji prošle godine prikupili su 50.510 kuna.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare