Povodom Dana grada: Izložba likovnih radova djece velikogoričkih vrtića i osnovnih škola

likovnih
Foto: Pučko otvoreno učilište

Izložba likovnih radova pod nazivom „Dan mog grada“ otvara se u nedjelju, 12. prosinca u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta. Radove izlažu djeca iz DV Ciciban i DV Lojtrica, učenici OŠ  Nikole Nikola Hribar, OŠ Eugen Kumičić i OŠ Eugena Kvaternika

Učiteljica iz OŠ Nikole Hribara Vesna Stipić i odgajateljica iz DV Cicibana Katarina Šeravić Lovrak pokrenule su na portalu eTwinning virtualni međunarodni godišnji projekt pod nazivom Dan moga grada. U projekt je uključeno 80 učitelja iz Hrvatske, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine te učitelji iz Sjeverne Makedonije. Projekt je namijenjen različitim dobnim skupinama od 3 do 18 godina.

likovnih
Foto: POU

– Želja je da djeca osjete sigurnost u svom okruženju, da grade svoj identitet i pripadnost gradu, ali i da razvijaju odgovornost prema kulturnom i prirodnom nasljeđu koji će s ponosom prenositi u svome razredu, obitelji, okruženju i šire – ističu organizatorice izložbe.

Izložba likovnih radova ostaje otvorena do 19. prosinca, a ulaz je moguć uz predočenje covid potvrde za starije od 16 godina.

 

 

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pero
Pero
6 months ago

Šeravički to nije palo na pamet dok je bila u SDP-u , stvarno si jadna Katica