ARRK GORICA ponovno ima državne prvakinje u akrobatskom rock’n’rollu

akrobatskom
Foto: Akrobatski rock'n'roll klub Gorica

Na Prvenstvu Republike Hrvatske u akrobatskom rock and rollu održanom u Vrbovcu “Akrobatski rock’n’roll klub Gorica” s natjecanja se vratio bogatiji za dvije medalje.

Zlatnu medalju i titulu državnih prvakinja osvojila je formacija “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3, a ovo im je treća uzastopna medalja za 1. mjesto.

Brončanu medalju osvojila je formacija “Mustre” u kategoriji Velike formacije 1. Curama iz formacije je ovo treća uzastopna medalja na velikim natjecanjima i osigurale su nastupanje u reprezentaciji RH na svjetskim natjecanjima.

akrobatskom

U kategoriji Malih formacija 1 natjecale su se Spirit, a u kategoriji Malih formacija 2 Butterfly te su im medalje izmakle za par bodova i osvojile su odlično 4. mjesto, objavili su iz kluba.

akrobatskom

Ovi rezultati pokazatelji su velikog , u ovim vremenima, koji ulažu natjecatelji i njihovi treneri te možemo zaključiti kako je iza njih odlično odrađena sezona turnira. Treninzi se održavaju pod stručnim vodstvom kineziologa i pedagoških djelatnika Marka i Maria Gržina te Nike Hipše. ARRK Gorica je jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj i jedan od najtrofejnijih u kategorijama formacija.

akrobatskom

– Natjecateljima želimo puno sreće u sljedećoj godini da osvoje još barem toliko medalja na natjecanjima koja ih očekuju, poručili su iz kluba.

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare