HNK Gorica čestitala nogometašima koji su ovog vikenda uplovili u bračne luke: Kristijan Lovrić i Kristijan Kahlina rekli “da“ svojim odabranicama

krisitijan lovrić, kristijan kahlina
Kristijan Lovrić i Kristijan Kahlina ovog su vikenda uplovili u bračne luke / Foto: Facebook HNK Gorica

Dva Krisitijana, Lovrić i Kahlina, koji su nebrojeno puta oduševljavali navijače HNK Gorice, ovog su vikenda potpisali svoje najvažnije ugovore. Naime, najbolji igrač i strijelac Gorice Kristijan Lovrić i bivši, već gotovo legendarni kapetan Kristijan Lovrić rekli su ono sudbonosno “da“ svojim izabranicama i uplovili u bračne luke.

Objavila je to na svojoj Facebook stranici HNK Gorica čestitajući dvojici nogometaša. Lovrić je, kao što je poznato, trenutačno najzanimljiviji igrač Prve HNL u zimskom prijelaznom roku. Nagađalo se da će Veliku Goricu zamijeniti Osijekom, no to se nije dogodilo. Kalkulacija o njegovom budućem klubu je dosta u nogometnim kuloarima.

Kristijan Kahlina, koji je do prije jedanaest mjeseci čvrsto držao u rukama jedinicu HNK Gorice, prešao je u veljači prošle godine u najjači bugarski klub Ludogorec. Od početka ove godine član je američkog kluba Charlotte FC koji se natječe u Major League Soccer (MLS-u).

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare