GČ Hrvatski velikani: I Dječji vrtić Žirek u projektu poboljšanja komunalne infrastrukture

komunalne
Foto: GČ Hrvatski velikani

Vijeće Gradske četvrti Hrvatski velikani nastavlja suradnju s ustanovama na svom području. Nakon predstavljanja Projekta obnove i izgradnje komunalne infrastrukture u suradnji sa Srednjom strukovnom školom Velika Gorica raste interes za proizvodima goričkih strukovnjaka.

Predstavnici Vijeća gradske četvrti s predsjednikom Zoranom Lovrićem i potpredsjednicom Ivanom Mlinar održali su radni sastanak u Dječjem vrtiću Žirek s ravnateljicom Sandrom Crnić..

– Cilj sastanka bio je staviti se na raspolaganje svim javnim ustanovama na našem području te u konkretnom slučaju obnova sadržaja u dvorištu vrtića za potrebe naših odgajateljica i najmlađih. Zaključeno je kako će DV Žirek biti uključen u treću fazu projekta te će prva isporuka klupa i stolova biti montirana upravo tamo. Nekoliko je razloga za to, ali treba izdvojiti da su susjedi Srednjoj strukovnoj školi, a i buduće su to generacije strukovnjaka – objavili su iz GČ Hrvatski velikani.

Iz GČ Hrvatski velikani zahvaljuju i Uredu gradonačelnika što je podržao idejni projekt Vijeća s kojim nastavljaju i ove godine.

Podsjetimo, vodstvo Gradske četvrti Hrvatski velikani sredinom prosinca prošle godine predstavilo je novi i jedinstveni model suradnje sa Srednjom strukovnom školom. Riječ je o suradnji na području unaprjeđenja komunalne infrastrukture.

Konkretno, Gradska je četvrt iz vlastitog proračuna osigurala sredstva i kupila materijal za izradu stolova i klupa. Njih će izraditi učenici Srednje strukovne škole, a postavit će se na frekventnim mjestima na području Gradske četvrti.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare