Trener MK Velika Gorica Franjo Gavranović dobitnik nagrade Hrvatskog atletskog saveza

franjo gavranović
Foto: MK Velika Gorica

Trener u Atletskoj školi Maraton kluba Velika Gorica Franjo Gavranović dobitnik je nagrade Hrvatskog atletskog saveza za izniman doprinos razvoju hrvatske atletike

U klubu su iznimno ponosni na priznanje treneru, pogotovo što dolazi od struke kao najmjerodavnijeg predlagatelja.

– U osvrtu na minuli rad kojeg je Franjo Gavranović ostavio i još uvijek ostvaruje i gradi u Atletskoj školi, svakako treba izdvojiti četrdeset i dvije medalje u atletici na državnim prvenstvima, dvije zlatne reprezentativne medalje koje su osvojile naše članice u pojedinačnim nastupima, štafetnim trkama, nebrojeno medalja s Krosa sportskih novosti, Hrvatske atletske lige i mnogih drugih atletskih natjecanja. Naši članovi su državni prvaci, a u pojedinim kategorijama i disciplinama vlasnici su i državnog rekorda.

S medaljama i kvalitetnim nastupima naših atletičara u svim kategorijama dizao je i rejting Kluba. Tako danas u Atletskoj školi imamo preko osamdeset djece koja redovito, s velikim motivom dolaze na treninge bez obzira na vremenske uvijete ili obveze koje redovito odgađaju u korist  atletike – istaknuli su iz kluba.

Plasman kluba po tablicama Hrvatskog atletskog saveza u čijem je potpisu rad trenera Franje Gavranovića iz godine u godinu ima uzlaznu putanju.

Još jedna satisfakcija entuzijazmu trenera Franje, koji jednostavno živi za atletiku, stigla je upravo ovih dan kada je Hrvatski atletski savez objavio Poredak klubova za proteklu 2021., po kojoj je Maraton klub Velika Gorica zauzeo visoko sedamnaesto mjesto od ukupno devedeset i tri atletska kluba iz Hrvatske. Povijesno to je najbolje mjesto za Maraton klub, ali ujedno i najviši plasman kojeg je dosegao neki od atletskih klubova iz Velike Gorice od 2008. od kada se ukupno ostvareni rezultati vrednuju po Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova Hrvatskog atletskog saveza.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare