Poslodavci iz Velike Gorice traže radnike: Na Zavodu za zapošljavanje aktivno 70 oglasa, najviše se traže trgovkinje i trgovci

poskupljenja
Foto: Pixabay

U Velikoj Gorici trenutačno je otvoreno 120 radnih mjesta koja su oglašena na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Tih 120 djelatnika poslodavci traže u 70 oglasa objavljenih na internetskoj stranici HZZ-a.

Natječaj kojim se traži najviše djelatnika za rad u našem gradu oglasila je zaštitarska tvrtka Securitas. Oni traže deset djelatnica ili djelatnika za poslove zaštitara za koje je, među ostalim, potrebno imati završenu srednju školu i vozačku dozvolu B kategorije.

Traže se i nastavnici, odnosno nastavnice. Trenutačno je otvoreno pet oglasa u kojima se traže nastavnik elektrotehničke grupe predmeta (jedan za Srednju zrakoplovno tehničku školu i drugi za Srednju strukovnu školu Velika Gorica), matematike (gorička Ekonomska srednja škola), gitare, klavira (oba oglasa objavila je Umjetnička škola Franje Lučića).

Najviše se traže djelatnici u trgovinama. Trenutačno je u Velikoj Gorici otvoreno 15 radnih mjesta za trgovkinje i trgovce. Od ostalih slobodnih radnih mjesta možemo istaknuti dva poštara koje za goričko područje traži Hrvatska pošta, četiri frizera koje traže dva frizerska salona, više osoba u dječjim vrtićima (odgojitelji, medicinska sestra…).

Iako se čini da ponuda radnih mjesta u Velikoj Gorici nije loša, bila je i bolja. Primjerice početkom ljeta prošle godine otvoreno je bilo 84 oglasa, no, naravno, potražnja za radnicima ovisi i o sezonalnosti.

guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
ja jajic
ja jajic
4 months ago

sve dobro placena radna mjesta osim onih nastavnika!

Ribničan
Ribničan
4 months ago

Ima posla. Bit će novaca i sretnih ljudi.