Gorički klub mladih poziva: Dođite na radionicu „Kako iz konflikta izaći kao pobjednik?”

konflikta
Foto: Gorica.info

Gorički klub mladih nastavlja s održavanjem edukativnih radionica. Radionica pod nazivom „Kako iz konflikta izaći kao pobjednik?” održat će se u četvrtak, 10. veljače u 18 sati u Goričkom klubu mladih na 2. katu Doma kulture.

Nakon održane dvije radionice krajem prošle godine, na redu je i treća radionica s temom govorništva i javnog govora. Katarina Drvodelić, inače diplomirana novinarka i voditeljica debatnog kluba, ovog će puta govoriti o tome kako izbjeći konflikte uživo i u online svijetu te kako iz rasprava izaći kao pobjednik.

Na radionici će polaznici imati priliku naučiti jednostavne korake kako upravljati konfliktima koji se mogu pojaviti u privatnom i poslovnom životu. Među tehnikama koje će se prolaziti su načini smirivanja i pravilnog disanja, usmjeravanja pozornosti na važne dijelove argumenata, kvalitetno slušanje govornika i druge. Bit će govora i o tome kako odustati od razgovora kada je on naprosto bez kvalitetnog raspleta te kako znati gdje postaviti granice u odnosima.

Konflikti se mogu događati u svim sferama naših života, a na to kako ćemo reagirati na njih velik utjecaj ima i naše samopouzdanje. Važno je i znati izboriti se za svoje stavove, ali i znati koji od njih su zaista dovoljno važni i veliki da bismo zbog njih uopće ulazili u konflikt.

Za sudjelovanje na radionici potrebna je neobavezna prijava na kadrvodelic@gmail.com.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare