Goričane čekaju velike gužve na nadvožnjaku kod ranžirnog kolodvora: Radovi će trajati tri mjeseca

nadvožnjaku
Foto: Gorica.info

Goričane koji se školuju ili rade u Zagrebu sljedeća tri mjeseca čekaju velike gužve. Naime, upravo su započeli radovi na nadvožnjaku iznad željezničke pruge preko Ranžirnog kolodvora na Aveniji Većeslava Holjevca.

Iz zagrebačkog Gradskog ureda za mjesnu samoupravu ističu kako će se obnavljati gornji stroj i oprema nadvožnjaka. Radovi će trajati do 21. svibnja, a bit će zauzet dio kolnika na nadvožnjaku, dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

– Sudionicima u prometu, kako bi se izbjegla dodatna zagušenja na nadvožnjaku, predlažemo obilazni pravac za ulazak prema središtu grada: obilaznica grada Zagreba – čvor Kosnica – Domovinski most.

Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu – poručili su iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu.

guest
5 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
4 months ago

Dajte si pogledajte na karti. Gdje Avenija Većeslava Holjevca ima nadvožnjak koji ide preko pruge? Gdje je ranžirni kolodvor? Valjda je nadvožnjak na ulici Republike Njemačke.

ja jajic
ja jajic
4 months ago
Odgovori na  Ribničan

mislim da je holjevceva do buzina…

Joža
Joža
4 months ago
Odgovori na  Ribničan

prijatelju to je Avenija Većslava Holjevca https://www.zagreb.hr/av-veceslava-holjevca-nadvoznjak-iznad-zeljeznicke/177266
tako piše i na strnicama zagreba

Ribničan
Ribničan
4 months ago
Odgovori na  Joža

Izgleda da Google karte krivo pokazuju. Av. Većeslava Holjevca se proteže do Velikog polja. Ali to je čudno da sporedna cesta zadržava ime, a ravna i široka, Republike Njemačke, prestaje.

Joža
Joža
4 months ago
Odgovori na  Ribničan

Treba pitat pokojnog druga Bandića zašto je tako 🙂