MK Velika Gorica: Lucija Sever pobijedila na polumaratonu. Postavljeni novi osobni rekordi

lucija sever
Foto: MK Velika Gorica

Na proljetnom zagrebačkom polumaratonu, održanom u nedjelju, MK Velika Gorica nastupio je s pet natjecatelja. Klupske boje branili su Vedran Planinšek, Josip Martinović, Jasna Mikulić, Hrvoje Mikulić i Lucija Sever.

Lucija Sever, kojoj je ovo prvi službeni polumaraton, ostvarila je odličan rezultat. Naime, u cilj ulazi u vremenu 1:39:38 te odnosi ukupnu pobjedu u kategoriji juniorki.

– Lucija je veoma visoko postavila ljestvicu odmah na svojoj prvoj dugoprogaškoj utrci te joj želimo puno dobrih rezultata i što manje ozljeda u nadolazećem periodu. Naša druga polumaratonka Jasna Mikulić utrku završava za 1:55:43 te se penje na 7. mjesto u kategoriji Ž45 – objavili su iz kluba.

lucija sever
Foto: MK Velika Gorica

Od polumaratonaca prvi u cilj ulazi Vedran Planinšek s vremenom 1:26:15 te se penje na 6. mjesto u kategoriji M35. Nešto nakon Vedrana, ciljem prolazi i Josip Martinović s vremenom 1:30:43, čime postavlja svoj novi osobni rekord na ovog udaljenosti i penje se na 20. mjesto u kategoriji M35. Konačno, Hrvoje Mikulić također postavlja novi osobni rekord na polumaratonu, koji sada stoji na 1:37:05, te se penje na 21. mjesto u kategoriji M45.

– Čestitamo našim dugoprugašima na još jednoj odlično odrađenoj utrci. Sljedeća utrka u sklopu Hrvatske atletske cestovne lige (HACL) gdje nastupa i naš Klub je Osijek polumaraton, koji se održava 9. travnja u srcu Slavonije – najavio je Bruno Škrinjarić, tajnik kluba.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare