Zagrebačka žičara otvara se u subotu: Ima novo radno vrijeme, a počinje prevoziti i bicikliste s biciklima

žičara
Foto: ZET

Žičara Sljeme ponovno će biti otvorena od subote, 16. travnja, nakon privremenog prekida zbog radova na dodatnom smanjenju buke.

Obzirom na toplije vrijeme i sve dulje dane, a što će zasigurno potaknuti i sve veći broj građana i gostiju Zagreba da žičarom krenu na Sljeme i uživaju u aktivnostima na otvorenom, novo radno vrijeme žičare je radnim danom od 10 do 19 sati, a vikendom, blagdanima i praznicima od 9 do 19 sati.

– Osluškujući potrebe i prijedloge biciklista, kako rekreativaca, tako i profesionalaca, a koji su iskazali izniman interes za prijevoz bicikala žičarom, na čemu im zahvaljujemo, zadovoljstvo nam je priopćiti kako će ta usluga biti omogućena od subote, 16. travnja – priopćili su iz ZET-.

Biciklistima će uz voznu kartu biti dostupna dodatna karta za prijevoz bicikla i to u iznosu od 20 kuna u jednom smjeru. U jednoj gondoli moguć je prijevoz dvije osobe i dva bicikla. Putnici koji u gondolu ulaze s biciklima, obvezni su obratiti pozornost kako prilikom vožnje žičarom ne bi oštetili opremu ili ugrozili ostale korisnike te kako bi se prevezli na siguran način na obostrano zadovoljstvo.

Na ovaj način najljepši zagrebački obronci postat će još dostupniji ljubiteljima biciklizma, kao i onima koji to tek namjeravaju postati.

Pozivamo i sve ostale sugrađane, kao i posjetitelje našega grada, da dođu na žičaru i dožive Zagreb kao da im je na dlanu – ističu iz ZET-a.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare