Nakon dvogodišnje pauze: Noć borilačkih sportova ponovno okuplja goričke sportaše u Parku Franje Tuđmana

borilačkih

Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije Noć borilačkih sportova ponovno se vraća u Veliku Goricu. Noć borilačkih sportova jedna je od najprepoznatljivijih sportskih manifestacija u našem gradu. Tradicija prezentacije borilačkih sportova nastavit će se u nedjelju, 8. svibnja na staroj lokaciji Parka dr. Franje Tuđmana gdje će se publici predstaviti Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Boksački klub Velika Gorica, a kao posebni gosti i Hrvatska hrvačka reprezentacija.

Sportski dosezi goričkih borilačkih klubova prelaze granice Hrvatske, a klubovi okupljaju na stotine mladih koji žive sportskim životom uz mnoga odricanja. Noć borilačkih sportova prilika je da se predstave sportski dosezi klubova – od najranije dobi polaznika, koji tek koračaju prve sportske korake, pa sve do svjetski priznatih sportaša koji osvajaju najprestižnija natjecanja u Europi i svijetu.

Uz sportske demonstracije u ringu i na borilačkoj površini „tatamiju“ posebnu atraktivnost ovoga događaja donosi što se održava na otvorenom prostoru pod noćnim nebom, u borilačkoj areni u kojoj se mogu vidjeti hrvački, karate i taekwodno potezi te boksačke amaterske borbe.

– Višegodišnja tradicija i vjerna publika koja prati naše klubove jamac su da nas i ove godine čeka velika sportska večer u kojoj u prvi plan stavljamo naše sportaše – izjavio je začetnik ove sportske manifestacije i dugogodišnji predsjednik Organizacijskog odbora Ervin Kolarec.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare