Četvrti Turopoljski Chill & Grill u Novom Čiču: Više od 30 ekipa pokazat će umijeće pripremanja roštilja

chill

Nakon duže stanke, ove godine će se ponovno održati Turopoljski Chill & Grill u organizaciji Goričkog kluba mladih i KUD-a Čiče Novo Čiče. Ova manifestacija na predivnom otvorenom prostoru kod Etno sela Čiče odličan je način za provesti sunčanu subotu, 14. svibnja.

Ove godine natjecat će se više od 30 ekipa u pripremanju roštilja, a tko će kući odnijeti titulu najboljeg roštilj majstora odabrat će stručni žiri, a za najbolje će biti osigurane i nagrade. Okupljanje će početi u 14 sati, a samo roštiljanje oko sat vremena kasnije.

Zabava je, kao i prijašnjih godina, osigurana i za male i za velike, gdje će se moći pronaći svega pomalo. Odrasle očekuje razgledavanje Etno naselja, degustacija hrane te ponuda pića kao i dobra muzika, dok će se djeca zabavljati uz starinske igre. U sklopu manifestacije održat će se i ‘Izložba starodobnih povijesnih vozila OTK Turopolje’.

Za sve posjetitelje osigurane su dovoljne količine hrane, slastica i pića po pristupačnim cijenama.  Više informacija o događaju možete pronaći na Facebook stranici KUD-a.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare