Dođite na Noć borilačkih sportova u petak u Park Franje Tuđmana

borilačkih

Nakon dvogodišnje pandemijske pauze Noć borilačkih sportova ponovno se vraća u Veliku Goricu. Jedna od najprepoznatljivijih sportskih manifestacija u našem gradu održat će se u petak, 13. svibnja s početkom u 19 sati.

Na staroj lokaciji Parka dr. Franje Tuđmana publici će se predstaviti Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Boksački klub Velika Gorica, a kao posebni gosti i Hrvatska hrvačka reprezentacija.

Sportski dosezi goričkih borilačkih klubova prelaze granice Hrvatske, a klubovi okupljaju na stotine mladih koji žive sportskim životom uz mnoga odricanja. Noć borilačkih sportova prilika je da se predstave sportski dosezi klubova – od najranije dobi polaznika koji tek koračaju prve sportske korake pa sve do svjetski priznatih sportaša koji osvajaju najprestižnija natjecanja u Europi i svijetu.

– Višegodišnja tradicija i vjerna publika koja prati naše klubove jamac su da nas i ove godine čeka velika sportska večer u kojoj u prvi plan stavljamo naše sportaše – izjavio je začetnik ove sportske manifestacije i dugogodišnji predsjednik Organizacijskog odbora Ervin Kolarec.

Uz sportske demonstracije u ringu i na borilačkoj površini „tatamiju“ posebnu atraktivnost ovoga događaja donosi što se održava na otvorenom prostoru pod noćnim nebom, u borilačkoj areni u kojoj se mogu vidjeti hrvački, karate i taekwodno potezi te boksačke amaterske borbe.

Vidimo se na Noći borilačkih sportova u Velikoj Gorici!

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare