Bračna drama: Žena dva dana u tjednu živi s mužem, a pet dana s ljubavnikom. Suprug to više nije mogao izdržati i završio je pred sudom

žena
Žena nije mogla odlučiti s kim će živjeti, a muž nije više mogao izdržati sramotu / Foto: Pixabay

Kakve priče može napisati stvaran život niti najmaštovitijim piscima ne padnu na pamet. Jedna takva bračna drama odigrala se u Hrvatskoj, piše portal Danica.hr. Ukratko, žena je dva dana u tjednu živjela sa suprugom, a ostalih pet s ljubavnikom. Muž je to trpio dok mu nije prekipjelo…

On (58) sa sinom je prije godinu dana čekao suprugu na karlovačkom željezničkom kolodvoru. Bila je proljetna večer, nešto prije 22 sata. Vlak je stigao, a onda je izašla žena (52), ali i 51-godišnji ljubavnik.

Mužu se smračilo, prvo je vikao na ljubavnika, a potom ga napao udarajući ga po glavi. Uključio se i sin koji je majčinog ljubavnika nekoliko puta ošamario.

Bilo je to godinu dana nakon što se žena odlučila za izvanbračni izlet. Muž je, poslije incidenta na kolodvoru, završio na sudu. Sve je priznao, piše Danica.hr.

“Sve priznajem, istina je. Te noći sin i ja čekali smo suprugu da se vrati vlakom. Nismo očekivali da će doći s ljubavnikom Zdravkom. On je prije više od godinu dana uspostavio ljubavnu vezu s mojom ženom i stalno je nagovarao da dođe živjeti s njim jer se u nju zaljubio.

Ja sam jednom sjedio uz krevet kad ju je Z., koji je inače rastavljen, nazvao na mobitel. Rekao sam mu tada da kad već njegov brak nije funkcionirao da ostavi tuđi brak na miru, a supruzi sam rekao da se mora odlučiti, a ako ode da mi se više ne vraća.

Jednog dana moja je supruga otišla kod Z. i prespavala kod njega i otad je počelo stanje koje traje dulje od godine dana. Supruga je kod mene i sina dva dana u tjednu, a kod ljubavnika pet dana. U takvoj situaciji smo je čekali na kolodvoru”, kazao je muž prekršajnoj sutkinji.

Požalio se i da ga takvo ponašanje žene sramoti i da za to znaju svi u njegovu mjestu. Dodao je i da će morati pokrenuti brakorazvodnu parnicu budući žena ne zna kod koga bi živjela.

Na kraju je dobio 20 dana uvjetne zatvorske kazne i 100 njemačkih maraka kazne (u kunskoj protuvrijednosti). Na tu nepravomoćnu presudu može se i žaliti.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare