Gorički obrtnici dobili strukovne nagrade i priznanja koja im je dodijelila Obrtnička komora Zagreb

obrtnici
Foto: Obrtnička komora

Gorički obrtnici dobitnici su strukovnih nagrada i priznanja koja su im dodijeljena na skupštini Obrtničke komore Zagreb.

Udruženje obrtnika Velika Gorica dobilo je nagradu Zlatni krug za značajan doprinos razvoju, zaštiti i promicanju obrtništva.

Predsjednik velikogoričkog Udruženja Vladimir Birek i dopredsjednik Dražen Šimićić primili su Priznanje za unaprjeđenje i razvijanje komorskog sustava.

Marina Kršek primila je Priznanje za ženu obrtnicu.

Zlatnu diplomu za promicanje obrtništva na sajmovima, revijama i manifestacijama dobili su Stjepan Vlahovac i Ivica Đuretić.

Na svečanosti su se okupili svi obrtnici koji su svojim radom i znanjem obilježili obrtničku struku.

– Nakon osam godina mandata mogu reći da smo većinu planiranog i ostvarili. Ovo je prilika da se okupimo i zasluženo priznamo rad i djela naših obrtnika. Ti ljudi su ponekad samozatajni i ovo je prilika da ih se javno vidi i da im danas damo težinu. Ostat ćemo i dalje na usluzi građanima, obrtnicima, gradu i društvu – rekao je predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić.

Obrtnička komora Zagreb djeluje već 26 godina okupljajući zagrebačke obrtnike, artikulirajući njihove interese, boreći se za njihove ciljeve i zaštitu njihova dostojanstva i afirmaciju obrtništva kao neizostavnog dijela hrvatskog gospodarstva.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare