Policija objavila video: Pogledajte kako su huligani napali policiju na odmorištu uz autocestu

Policija je objavila video napada Torcidinih “navijača” na policiju kasno sinoć na odmorištu Desinec na autocesti A1. Kaos su izazvali Torcidaši koji su organizirano odlazili iz Zagreba prema Splitu, bilo ih je oko 1600 u autobusima i kombijima. Policija je bila u njihovoj pratnji.

– Više stotina navijača iz kolone koja se iznenada zaustavila na  odmorištu Desinec krenulo je u napad na 16 policajaca koji su bili u njihovoj pratnji. Huligan i su na policajce bacali razne predmete, a bačena je i zapaljena baklja u blizini benzinske crpke – rečeno je na danas konferenciji za novinare Policijske uprave zagrebačke.

Navijači su na povratku za Split zaustavili promet na sve tri trake na autocesti i krenuli u napad na policajce.

Napad je bio agresivan, palicama, bocama, kamenjem, lancima. Kada se nisu smirili na naredbe, policajci su ispucali hice da dozovu pomoć i kao upozorenje da prestanu s napadom, ističu iz policije.

Ukupno je ozlijeđeno 35 osoba, od toga 20 policajaca. Tri policijska službenika su pucala. Dvojica su pucala u zrak, jedan četiri hica, drugi osam hitaca. Treći je ispalio osam hitaca u zrak, nakon toga 11 hitaca u betonsku površinu. Jedan ozlijeđeni ima teže ozljede – propucavanje potkoljenice, a drugi je samo okrznut. Za sada su privedena 43 navijača.

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare