Judo klub Pinky: Adrian Hren prvak države, Leo Herić srebrni, Simona Janković brončana

Članovi Judo kluba Pinky nastupili su na Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke, te dječake i djevojčice do 14 godina. Kući se vraćaju s tri medalje, zlatnom, srebrnom i brončanom.

– U prijepodnevnom dijelu natjecanja na borilišta su izašli juniori i juniorke. Leo Herić je izvrsno odradio svoje borbe, te je postao viceprvak države. Simona Janković, još uvijek mlađa kadetkinja, pokazala je odličan judo i stigla do brončane medalje.

Malo sportske sreće nedostajalo je Borni Lasiću i Franu Videku koji su natjecanje završili na korak do postolja i osvojili peta mjesta. Jan Putanec je bio sedmi, dok su Michael Galović, Dženis Tašaković i Matija Ivanjko ostali bez plasmana – objavili su iz kluba.

Poslijepodne je bilo rezervirano za natjecanje dječaka i djevojčica do 14 godina, koji su odmjerili svoje snage u konkurenciji 316 vršnjaka iz 56 hrvatskih klubova.

Adrian Hren je odradio lavovski posao, te je pobijedivši pet borbi došao do naslova prvaka države. Jan Šipušić je bio peti, Karlo Jačimović sedmi, dok je ostalim natjecateljima nedostajalo koncentracije te su ovaj put ostali bez plasmana.

judo

judo

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare