Predavanje Ivane Lovrić o primjeni kineskog sustava pet elemenata u svakodnevnom životu

kineskog

Ivana Lovrić, voditeljica goričkog Tilia studija, održat će u četvrtak, 26. svibnja predavanje o primjeni kineskog sustava pet elemenata u svakodnevnom životu. Predavanje počinje u 18.30 sati u Središnjem odjelu za odrasle Gradske knjižnice.

– Sustav pet elemenata koristi se širom Dalekog Istoka u medicini, ali i kulturi i svakodnevnom životu. To je koncept koji ukazuje na međusobnu povezanost našeg zdravlja, hrane koju jedemo, pokreta i emocija s prirodom koja nas okružuje i promjenama u njoj. Kroz njega su ljudi pokušali objasniti funkcioniranje samih sebe i svijeta oko sebe  kako bi poboljšati svoje zdravlje i kvalitetu života. Zbog svoje jednostavne simboličnosti i široke mogućnosti primjene, iako drevan, taj sustav je jednako zanimljiv i koristan i danas. Upoznat ćemo se s osnovama teorije pet elemenata i njihovih odnosa, te idejama kako ih primijeniti u svojoj svakodnevnici – najavili su iz Gradske knjižnice.

Ivana Lovrić specijalizirala se za rad sa ženama kao psihologinja, shiatsu praktičarka i porođajna edukatorica. Kroz svjestan razgovor i nježan rad na tijelu podržava žene na njihovom putu u cjelovito zdravlje i ispunjen život.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare