DVD Kurilovec proslavio 110 godina rada i djelovanja: Stiglo im i novo navalno vozilo

kurilovec
Foto: Facebook DVD Kurilovec

Svečano je bilo u DVD-u Kurilovec gdje su proslavili 110. godina rada i djelovanja, ali i dolazak navalnog vozila. To je prvo vozilo takve vrste koje je DVD Kurilovec nabavio u cilju brže, sigurnije i kvalitetnije pomoći sugrađanima i podršci koju će kao dobrovoljni vatrogasci moći pružiti kolegama iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Velika Gorica, objavili su iz DVD-a.

Vozilo marke Mercedes Benz nabavljeno od domaće tvrtke MV Vozila, opremljeno je nadogradnjom Ziegler, pumpom za srednji i visoki tlak sa spremnikom od 1600 litara vode, vitlom za brzu navalu, pjenilima i svom potrebnom opremom za obavljanje vatrogasnih zadataka.

Prigodom dolaska navalnog vozila okupljenima su se obratili predsjednica DVD-a Kurilovec, Višnja Jančić, zamjenik gradonačelnika Grada Velike Gorice, Neven Karas te zapovjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, Boris Fabijančić dok je župnik Župe Navještenja Blažene Djevice Marije, vlč. Norbert Koprivec blagoslovio novo vozilo.

– Zahvaljujem svim članovima našeg društva koji su pomogli u realizaciji ovog projekta. Hvala i svim donatorima koji su doprinijeli i financijski potpomogli nabavu. Zahvaljujemo i Vatrogasnoj zajednici Grada Velika Gorica na čelu s predsjednikom Daliborom Mrakovčićem na odličnoj suradnji i pomoći. Zahvaljujemo i predsjedniku vijeća gradske četvrti Kurilovec, Damiru Slojšeku na potpori.

Hvala i našim susjedima iz DVD Velika Gorica i prijateljskom DVD-u Buševec na podršci i vodenom pozdravu te bratskom društvu DVD Tugonica Podgrađe, prijateljskom društvu DVD Mraclin, predstavnicima kurilovečkih udruga i nogometnog kluba Kurilovec koji su svojom nazočnošću uveličali dolazak vozila – kazali su iz dobrovoljnog društva.

kurilovec

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare