Za mjesec dana trebala bi biti kompletno obnovljena Nova cesta u Donjoj Lomnici

cesta

Za mjesec dana trebali bi završiti radovi na Novoj cesti u Donjoj Lomnici. Ovo je najfrekventnija prometnica, zbog ostalih radova koji su bili na spoju Donje Lomnice i Gradića, koja je bila dosta uništena i zahtijevala je rekonstrukciju, kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar u srijedu obilazeći gradilište.

Prometnica je duga 600 metara, a investicija je vrijedna 580 tisuća kuna.

– Zbog šire rekonstrukcije s obzirom da će drveni i električni stupovi bit će zamijenjeni betonskim, a obzirom da neke obitelji još nisu spojile priključke u svoje domove gledat ćemo da se sve to napravi prije samog asfaltiranja pa će stoga sam završetak radova biti za mjesec dana – najavio je gradonačelnik.

– Nakon što smo obnovili cestu između Gradića i Lomnice novu Odransku s pješačkim i biciklističkim stazama krenuli smo kroz centar sela, Školsku i Stepansku, gdje također idu nove instalacije kanalizacije i vode, nove pješačke i biciklističke staze, a kad to bude gotovo obnovit ćemo i Novu cestu, proširiti je, te staviti novu javnu rasvjetu i sve priključke kako je više ne bismo rezali – rekao je Milivoj Dijanežević, predsjednik MO Donja Lomnica.

Dosta se radi u Lomnici, kazao je Dijanažević, najavljujući kada završe ovi radovi, počet će se raditi oko društvenog doma, zatim kreće uređenje samog dvorišta oko doma.

cesta

cesta

cesta

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare