Akrobatski rock’n’roll klub Gorica ima državne prvake u čak tri kategorije

rock
Foto: ARRK Gorica

S Prvenstva Hrvatske u akrobatskom rock and rollu naš “Akrobatski rock’n’roll klub Gorica” s natjecanja se vratio bogatiji za pet medalja. Natjecanje je održano u subotu u Zaprešiću.

Već je poznato da se ARRK Gorica s natjecanja vraća s puno medalja, ali ovaj put su nadmašili sva očekivanja jer su državni prvaci u čak tri kategorije – objavili su iz kluba.

Zlatnu medalju i titulu državnih prvakinja osvojila je formacija “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3, a ovo im je treća uzastopna medalja na velikim natjecanjima.

rock

Državne prvakinje su i cure iz formacije „Mustre“ koje su se natjecale u kategoriji Velike formacije 1.

rock

Posebno iznenađenje turnira je par koji čine Leona Hrvačić i David Kovač koji su također državni prvaci u kategoriji Mini ,a ovo im je prva medalja u njihovoj plesačkoj karijeri i odmah zlatna.

rock

Brončanu medalju osvojila je formacija “Butterfly” u kategoriji Male formacije 2. Curama iz formacije ovo je treća uzastopna medalja na velikim natjecanjima.

Još jednu brončanu medalju osvojila je formacija „Bubblegum“ u kategoriji Ženske juniorske formacije. Ovo je najtrofejnija formacija u klubu, a mogu se pohvaliti i s medaljama s oba kupa Republike Hrvatske u 2022.

rock

Najmlađoj formaciji u klubu pod imenom „Pahuljice“ medalja i postolje su izbjegli za par bodova, a natjecanje su završile na fantastičnom 4. mjestu.

Povodom održavanja 30. Prvenstva RH predsjednik Hrvatskog rock’n’roll saveza Alan Miletić na natjecanju je dodijelio ARRK Gorici i posebno priznanje za doprinos i zasluge u organizaciji Prvenstva Republike Hrvatske 2014. i 2019. godine.

Malo je reći da su ovo priznanje i sve osvojene medalje, kako na ovom turniru tako i na turnirima kroz cijelu godinu, pokazatelji velikog truda koji ulažu treneri, natjecatelji i njihovi roditelji.

Pred natjecateljima je još jedan turnir u lipnju u Zagrebu nakon kojeg slijedi ljetna stanka i pripreme za nadolazeće turnire. Svim natjecateljima želimo puno sreće te vjerujemo kako će se s natjecanja ponovno vratiti bogatiji za nekoliko medalja.

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare