Putopisno predavanje i predstavljanje knjige „Do kraja svijeta i natrag“ autorice Riane Petanjek

svijeta
Foto: Facebook / Riana Petanjek

Riana Petanjek, široj publici poznata kao urednica i voditeljica putopisne tv emisije, u Velikoj Gorici predstavlja knjigu „Do kraja svijeta i natrag“.

Što se ne propušta u šarenim zemljama Južne Amerike, kad ih je najbolje posjetiti i kako je kad žena putuje sama južnoameričkim prostranstvima saznajte na predavanju u utorak, 31. svibnja u 18 sati na Središnjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica.

– Najveća slana pustinja na svijetu, led i glečeri nevjerojatne Patagonije, jedne od najljepših planinarskih staza na svijetu, čarobni zalasci sunca, najveći slapovi na svijetu, najviše plovno jezero i plutajuće kuće u kojima živi autohtoni narod stariji od Inka, indijanski običaji Bolivije, mističan Machu Picchu i planina u duginim bojama… i još puno toga iz Južne Amerike čeka vas na putopisnom predavanju i predstavljanju nove knjige „Do kraja svijeta i natrag“ autorice Riane Petanjek – najavili su iz Gradske knjižnice.

Riana Petanjek, urednica je i voditeljica putopisne tv emisije Coolturist na Novoj TV, autorica putopisa u časopisu Auto Klub, te autorica knjige putopisa „Slane banane“, čije je treće izdanje u prodaji.

svijeta

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare