Burno prijepodne u Zagrebu: U samo tridesetak minuta evakuirali tri velika šoping centra, situacija se ipak normalizira

šoping
Nakon provjere šoping centar City Center One East prvi je ponovno otvoren / Foto: City Center One

Tri šoping centra u Zagrebu evakuirana su tijekom nedjeljnog prijepodneva. Prema Večernjem listu radi se o City Center One East na Žitnjaku, Garden Mall u Dubravi i Family Mall na Jankomiru. Navodno se radilo o evakuaciji nakon dojava o bombama. Sve dojave su stigle u samo tridesetak minuta.

24sata piše kako su pirotehničari već pregledali City Center One i nisu pronašli nikakvu eksplozivnu napravu. Večernji list, pak, dodaje kako je taj centar u međuvremenu ponovno otvoren, parkinzi su puni automobila, a policija više nije na terenu.

Prema posljednjim dojavama i preostala dva šoping centra mogla bi uskoro biti otvorena.

Priopćenjem o događajima u šoping centrima oglasila se i Policijska uprava zagrebačka:

Danas, 12. lipnja u jutarnjim satima Policijska uprava zagrebačka je u kratkom razdoblju zaprimila je više dojava o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi u nekoliko trgovačkih centara na području grada Zagreba.

Ovim putem podsjećamo na društvenu odgovornost i samozaštitno ponašanje te u slučaju bilo čega sumnjivog što se može dovesti u kontekst navedenog događaja, da se građani s punim povjerenjem obrate policiji te postupe u skladu s uputama policijskih službenika na mjestu događaja.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare