U ponedjeljak krenite ranije prema Zagrebu: Počinju radovi i na nadvožnjaku Velika Mlaka

zagrebu
Foto: Pixabay

Goričane koji svakodnevno putuju u Zagreb neće nimalo razveseliti najava da u ponedjeljak, 13. lipnja počinju radovi i na nadvožnjaku Velika Mlaka. Radovi će potrajati sve do sredine rujna.

Prvo će se od ponedjeljka uspostaviti privremena regulacija prometa tijekom koje će biti zatvorene lijeve vozne trake na oba kolnika Zagrebačke ceste (smjer Velika Gorica – Zagreb) u duljini od otprilike 150 metar u zoni nadvožnjaka. Lijeve trake se zatvaraju zbog izrade privremenih prolaza preko zelenog razdjelnog pojasa prije i nakon nadvožnjaka. Nakon toga će početi sanacija nugozapadnog dijela nadvožnjaka.

– Privremenom regulacijom prometa u sljedećoj fazi radova predviđeno je potpuno zatvaranje južnog kolnika Zagrebačke ceste u duljini od cca 150 metara preko nadvožnjaka (smjer Zagreb – Velika Gorica). Vozila koja se kreću u smjeru Velika Gorica preusmjerit će se putem prethodno izrađenih prolaza, na sjeverni dio kolnika – objavili su iz goričke gradske uprave.

Na južnom dijelu kolnika promet iz smjera Zagreba kanalizirat će se na sjeverni dio kolnika (suprotan smjer).

– Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje – navode iz gradske uprave

Podsjetimo, u tijeku su radovi kod Ranžiranog kolodvora i na Mostu slobode zbog čega Goričani svakodnevno kasne na posao i u školu. Poseban problem su autobusne linije 268 i 330 koje se više doslovno ne drže voznog reda.

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare