EKSKLUZIVNO Gorički pročistač gradit će austrijski Strabag: Ponuda Elektrocentra Petek ocijenjena kao nepravilna

strabag
Foto: Gorica.info

Gorički pročistač gradit će austrijska tvrtka Strabag. Tako je odlučilo Stručno povjerenstvo za javnu nabavu VG Vodoopskrbe koje je prihvatilo 163,19 milijuna kuna vrijednu ponudu Strabaga.

– Pregledom i ocjenom ponuda ocijenio da je ponuda ponuditelja STRABAG AG koja iznosi 163.195.795,70 HRK bez PDV-a sukladna uvjetima iz Dokumentacije o nabavi, prihvatljiva, pravilna i prikladna te da je prema kriteriju odabira ocijenjena najpovoljnijom tj, dobila je ukupno 100 bodova – navodi se u Odluci koju je potpisao direktor VG Vodoopskrbe Krunoslav Višić.

Povjerenstvo je utvrdilo da je cijena najpovoljnije ponude odnosno Strabagove ponude veća od procijenjene vrijednosti nabave te je osigurao dodatna sredstva.

U odluci se navodi kako je „pregledom i ocjenom ponuda ocijenjeno da je ponuda zajednice ponuditelja ELEKTROCENTAR PETEK, d.o.o. i MAGNUM SUPRA d.o.o. nepravilna i neprikladna te se odbija“. Također je ocijeno da je „ponuda zajednice ponuditelja RIKO, d.o.o. i UAB ,,Arginta” nepravilna, neprikladna i neprihvatljiva te se odbija“.

Na ovu odluku druga dva ponuditelja mogu se žaliti.

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare