Izabrana nova direktorica goričke Turističke zajednice: Sljedeće četiri godine vodit će je Maja Toth Bušljeta

maja toth
Milada Mesarić, Maja Toth Bušljeta i Ivana Alilović / Foto: TZ Zagrebačke županije

Nova direktorica goričke Turističke zajednica je Maja Toth Bušljeta. Tako je odlučilo Turističko vijeće Turističke zajednice grada Velike Gorice koje je krajem svibnja raspisalo natječaj i jednoglasnom odlukom izabralo novu direktoricu.

– Maja Toth je poznata Velikogoričanima kao novinarka i urednica na RVG-u i HTV-u kasnih devedesetih godina, a kasnije je ostvarila uspješnu karijeru u marketingu te u velikogoričku Turističku zajednicu dolazi s pozicije menadžerice u prodaji Hrvatskog telekoma, ali i s iskustvom u turističkom sektoru.  Po struci je diplomirani inženjer grafičke tehnologije sa završenim Executive MBA Programom na Cotrugli Businesss School, Zagreb – izvijestili su iz TZ Velike Gorice.

U skladu sa Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma sve turističke zajednice su do kraja lipnja 2022. godine imale obvezu provesti javne natječaje za izbor direktora na četverogodišnje mandatno razdoblje.

Dosadašnja direktorica Milada Mesarić odlučila se povući na drugo radno mjesto u Turističkoj zajednici te se nije natjecala.

– Rad u Turističkoj zajednici je izazov svakome tko se u poslovnom životu bavi marketingom, jer promocija vlastitog grada i sudjelovanje u njegovom poslovnom, kulturnom i općenito društvenom razvoju je poseban izazov. Radila sam ovaj posao punih 15 godina i osjetila da je upravo ovo trenutak kada treba napraviti kvalitetnu tranziciju za daljnji razvoj Turističke zajednice grada Velike Gorice. U osobnom razvoju posebno me raduje mogućnost prenošenja znanja na nove generacije za što ću svakako imati više vremena na novom radnom mjestu – izjavila je Milada Mesarić.

Direktorica Maja Toth Bušljeta će tijekom ljeta preuzeti dužnost i za ranu jesen, kada se Gorica vraća u svoj redovni ritam života, pokrenuti planirane aktivnosti.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare