Serija nesretnih slučajeva: Jedan muškarac poginuo, četvorica u bolnici s teškim ozljedama

muškaraca
Foto: Pixabay

U samo nekoliko sati na četiri lokacije na zagrebačkom području u srijedu su stradala petorica muškaraca. Jedan je nažalost izgubio život, a četvorica su vozilima Hitne pomoći prevezena u KB Dubrava i KBC Sestre milosrdnice, gdje su im utvrđene teške ozljede radi kojih su hospitalizirani, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Prvi nesretni slučaj dogodio se oko 10.30 sati na području Sesveta u šumi prilikom rušenja stabala. Na dvojicu muškaraca starosti 66 i 75 godina, palo je stablo. Kolima hitne medicinske pomoći prevezeni su u KB Dubrava gdje je utvrđeno da su obojica teško ozlijeđeni.

Nešto kasnije oko 10.50 sati u Dubravi je 53-godišnjak poskliznuo se i pao s krova kuće na kojem je obavljao radove.

Liječnička pomoć mu je pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Oko 12 sati u mjestu Bedenica, prilikom izvođenja građevinskih radova u kući u izgradnji, 53-godišnji vlasnik građevinskog poduzeća u jednom trenutku, najvjerojatnije je izgubio ravnotežu i pao kroz otvor namijenjen za izgradnju stepeništa.

Na mjestu događaja muškarac je smrtno stradao. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

U poslijepodnevnim satima oko 14.45 sati na Medveščaku, na gradilištu gdje se izvodi rekonstrukcija stambene zgrade i izgradnja pomoćne građevine, 27-godišnji zaposlenik poduzeća, državljanin Kosova, najvjerojatnije je nespretno stao na stepenicu i pao.

Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je  teško ozlijeđen.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare