Upisi na tečajeve stranih jezika u Pučkom učilištu: U ponudi programi za sve uzraste, od predškolaca do umirovljenika

upisi
Foto: Gorica.info

Pučko otvoreno učilište upisuje na tečajeve stranih jezika za djecu, mlade, odrasle polaznike i umirovljenike.

Upisati se možete do 9. rujna, svakog radnog dana od 9 do 19 sati u Odjelu za obrazovanje, u Zagrebačkoj 37. Upisi na tečajeve njemačkog i engleskog za djecu od 4 do 6 godina traju sve do 1. listopada.

– Tečajevi stranih jezika prilagođeni su uzrastu, znanju i potrebama polaznika, a nastava je organizirana u predškolskim, đačkim, omladinskim i grupama za odrasle.

Nastava se temelji na najsuvremenijim metodama učenja jezika i iskustvima naših profesora, koja su stekli polazeći seminare i stručna usavršavanja u zemlji i inozemstvu. Također dugogodišnje i kontinuirano surađujemo s Britanskim konzulatom, Hrvatskim udruženjem profesora engleskog jezika te Goethe institutom.

Kvaliteta nastave ostvaruje se ugodnom razrednom atmosferom i radom u malim grupama. Uče se vještine pisanja, čitanja, slušanja i usmenog komuniciranja, a rezultati se najbolje vide po izvrsnom uspjehu koji naši polaznici postižu prilikom polaganja ispita za stjecanje međunarodno priznatih uvjerenja o znanju jezika polaznike – ističu iz Pučkog otvorenog učilišta.

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare