Za ljubitelje zdrave hrane: Dvodnevni ZeGeVege festival održivog življenja na Trgu bana Jelačića

ZeGeVege festival održivog življenja održat će se u petak, 23. i subotu, 24. rujna na Trgu bana Jelačića. Uz bogat edukativni i zabavni program, i ove godine glavni zagrebački trg dva puna dana mamit će prolaznike raznovrsnom ponudom izlagača isključivo biljne zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama.

Zamamni mirisi gotovih jela širit će se s izlagačkih mjesta raznih restorana, a za svakog posjetitelja naći će se ponešto – kako za ljubitelje ukusnih variva i jela na žlicu tako i za one koji se najviše vesele brzoj hrani, priopćili su iz udruge Prijatelji životinja.

Organizatori, Prijatelji životinja, vesele se 14. po redu veganskom festivalu koji je pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i čija je organizacija neprofitnog i edukativnog karaktera. Kako ističu, ZeGeVege festival već je godinama zapažen kao mjesto odlične energije i pozitivnih promjena.

ZeGeVege festival, na kojemu se mogu izlagati isključivo namirnice biljnog podrijetla, prilika je da pokažu koliko je porastao veganski pokret u Hrvatskoj i koliko je bogata i dostupna ponuda takve hrane i ostalih proizvoda.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare