Nogometni turnir Trofej Turopolja dovodi mlade nade: Utakmice se igraju na Gradskom stadionu i Udarniku

turnir
Foto: Nogometna škola HNK Gorica

Nakon dvogodišnje pauze, u naš grad se ponovno vraća nogometni turnir Trofej Turopolja na kojem ćemo gledati nogometne nade. Jedan od najznačajnijih U-19 međunarodnih turnira u Veliku Goricu dovodi četiri hrvatska kluba te po jedan iz Mađarske i Slovenije.

Turnir Trofej Turopolja održat će se u petak i subotu, 23. i 24. rujna, na pomoćnim terenima Gradskog stadiona u Velikoj Gorici i SRC Udarnik u Kurilovcu.

Uz domaćina HNK Gorica na turniru će sudjelovati još Haladas FC, NŠ Mura, NK Slaven Belupo, NK Lokomotiva i NK Varaždin. Pravo nastupa u U-19 kategoriji (juniori) imaju igrači koji nisu mlađi od 16 godina i nisu stariji od 18 godina i 6 mjeseci, objavili su iz HNK Gorice.

Turnir će otvoriti Varaždin i Lokomotiva u petak s početkom u 10 sati na SCR Udarnik, a finalna utakmica igrat će se na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, u subotu od 17:15 sati.

Ulaz na Gradski stadion bit će s istočne strane, a ulaz je slobodan na sve utakmice.

Pozivamo sve ljubitelje nogometa da tijekom ove reprezentativne stanke uživaju u nogometu budućih zvijezda, poručili su organizatori.

Pokrovitelji ovogodišnjeg turnira su Hrvatski nogometni savez, Grad Velika Gorica, Zajednica športskih udruga Velike Gorice, Cetina, Alpas i Nogometni savez Zagrebačke županije.

Raspored utakmica

Petak, 23.09.

10:00h Varaždin – Lokomotiva (SRC Udarnik)

10:30h Gorica – Mura (Gradski stadion)

16:30h Haladas – Varaždin (Gradski stadion)

16:30h Slaven Belupo – Mura (Udarnik)

Subota, 24.09.

10:00h Lokomotiva – Haladas (Gradski stadion)

10:00h Gorica – Slaven Belupo (SRC Udarnik)

15:45h utakmica za 3. mjesto (Gradski stadion)

17:15h finale turnira i dodjela medalja i pehara (Gradski stadion).

turnir

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare