Naš najpopularniji Nacionalni park Plitvička jezera snizio cijene ulaznica: Možete ih kupiti jedino online

plitvička
Foto: Pixabay

Nacionalni park Plitvička jezera i ove je godine u „Mjesecu hrvatskog turizma“ pripremio posebne cijene ulaznica za sve posjetitelje. Od 1. do 9. listopada Plitvička jezera možete posjetiti po promotivnim cijenama. Cijena ulaznice za odrasle iznosi 80,00 kuna, za studente 45,00 kuna i djecu (7-18 godina) 35,00 kuna. Djeca do 7 godina i osobe s teškoćama u razvoju većim od 50 posto imaju besplatan ulazak.

Zbog velike potražnje, ulaznice je obvezno kupiti online preko web stranice Nacionalnog parka.

Kako su izvijestili iz NP Plitvička jezera Donja i Gornja jezera otvorena su za posjetitelje, a vlak i brod voze prema rasporedu.

Tijekom promotivnog tjedna možete unajmiti drveni čamac na vesla za svega 60 kuna po satu, istraživati kutke najvećeg plitvičkog jezera, jezera Kozjak, te uz šetnju Parkom uživati u radostima aktivnog odmora.

– Mnogima je upravo jesen najljepše godišnje doba, a zamislite kako izgleda u Nacionalnom parku Plitvička jezera, destinaciji iznimne prirodne ljepote kojoj se dive milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta. Od raskoši boja koje se zrcale u jezerima, zvukova prirode u kojima se izmjenjuje šuštanje lišća s hukom slapova, jesen čini Plitvička jezera čarobnima – poručili su iz nacionalnog parka.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare