Još stignete prijavite klince na ovogodišnji Dječji jesenski kros: Sve možete odraditi online i bez gužvi na startu

jesenski
Foto: FB MK Velika Gorica

Iz Maraton kluba Velika Gorica pozivaju roditelje da prijave djecu na 18. Dječji jesenski kros Grada Velika Gorica. Kako bi se izbjegle gužve na startu, prijaviti se možete i on-line.

Dječji jesenski kros održava se u subotu, 8. listopada na sportskim igralištima OŠ Jurja Habdelića i OŠ Eugena Kvaternika.

– Pozivamo sve bebice i cicibane, da se uz pomoć mama i tata okušaju na svojoj prvoj atletskoj trci. Dobro došli ste nam i vi limači i limačice, klinci i klinceze, školarci i školarke, fakini i fakinke, te tinejdžeri i tinejdžerke.

Kroz druženje i sport ostavimo iza sebe stres, zaprijetimo pretilosti, pokrenimo tijelo, usvojimo socijalno prihvatljiva ponašanje i dokažimo kako smo tu, da poput ekscentričnih krugova širimo pozitivne vibracije našim gradom – ističe Bruno Škrinjarić, tajnik kluba.

Izbjegnite gužvu on-line prijavom na poveznici (http://www.mkvg.hr/) gdje su dostupne ostale informacije o Dječjem krosu.

Napunite vaš ruksak pozitivom i s medaljom oko vrata, doma zasigurno nosite titulu pobjednika, jer svatko tko svlada svoju dužinu staze to u istinu i jeste. Radujemo se vašem dolasku. Želimo svima mnogo uspjeha kroz odličan osobni rezultat, poručuje Škrinjarić.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare