Izvršni odbor HNK Gorice: Trener Igor Angelovski ima punu i bezrezervnu podršku

angelovski
Foto: HNK Gorica

Izvršni odbor HNK Gorice čvrsto je stao iza svog trenera i sportskog direktora Igora Angelovskog. Makednoski stručnjak stigao je u redove velikogoričkog prvoligaša prije dva mjeseca.

“Izvršni odbor HNK Gorica na današnjoj sjednici dao je punu i bezrezervnu potporu treneru i sportskom direktoru Igoru Angelovskom sa svim ovlastima bez ikakvih ograničenja do kraja natjecateljske sezone“, ističe se u priopćenju koje je odaslano medijima nakon sastanka Izvršnog odbora.

To je, očito, i svojevrsna reakcija kluba na neke medijske napise u kojima se kalkuliralo da Igor Angelovski ima još samo dvije utakmice i da će se nakon njih odlučivati o njegovoj sudbini na klupi Gorice.

HNK Gorica nalazi se u teškoj situaciji čvrsto prikovana na dno prvoligaške ljestvice sa samo šest bodova u 13 utakmica. Angelovski je vodio Goricu u sedam prvenstvenih susreta i zabilježio je samo jedan remi uz šest poraza. Jedinu pobjedu u službenim utakmicama Angelovski je na klupi Gorice zabilježio u 1/16 Kupa u utakmici protiv drugoligaša Dubrave TIM Kabela.

Već u srijedu Goricu i Angelovskog čeka novi izazov jer na Poljudu igraju odgođenu utakmicu 4. kola protiv Hajduka. Isti klubovi su, podsjetimo, igrali prije samo desetak dana, a uz obilnu sudačku pomoć, pobjeda je u osmoj minuti sudačke nadoknade otišla u Split.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare