Završena Turopoljska liga trčanja: Proglašeni pobjednici u ženskoj i muškoj kategoriji

liga
Foto: MK Velika Gorica

Poznati su pobjednici ovogodišnje Turopoljske lige trčanja. Posljednje kolo održano je u utorak. Liga se sastojala od proljetnog i jesenskog dijela, po 10 kola u svakom dijelu. Trčalo se na dobro nam znanoj pisti ZTC-a. Nakon trčanja održano je proglašenje pobjednika po kategorijama i prigodni domjenak u prostorijama NK Kurilovac.

Na utrci od 7,6 km, odnosno dva kruga po pisti, trojica najboljih bili su zlatni Josip Martinović, srebrni Bojan Šebrek i brončani Hrvoje Mikulić. Kod žena ukupnu pobjedu odnijela je Jasna Mikulić ispred drugoplasirane Jasminke Zvonar.

Na kraćoj distanci od 3,8 km, jedan krug po pisti, kod muškaraca je ukupnu pobjedu odnio Mario Marijanović ispred drugoplasiranog Želimira Delača i trećeplasiranog Franje Lončara.

Kod žena ukupnu pobjedu odnijela je Anita Sever, ispred Martine Matezović Biškup i Lee Sever, kazao je Bruno Škrinjarić iz Maraton kluba Velika Gorica.

Klub je 2002 godine pokrenuo “Kros ligu Velike Gorice” u trčanju, a od 2018. godine se održava pod novim imenom, Turopoljska liga trčanja. Posljednje dvije godine zbog pandemije Turopoljska liga nije se održavala.

liga

liga

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare