Lovci s goričkog područja među najboljima: Ivan Gligora i Vladimir Mirenić idu na Državno prvenstvo

lovci
Foto: Zagrebačka županija

Lovci Vladimir Mirenić  iz Lovačkog društva Sokol Pokupsko i Ivan Gligora iz LD Zec iz Lukavca, zajedno s Ivanom Štritofom iz LD Vidra Dubravica pobjednici su četiri kola natjecanja u kategoriji Lovno-kinološkog kupa Sv. Hubert.

Zajedno će kao reprezentacija Lovačkog saveza Zagrebačke županije natjecati se 12. i 13. studenoga na Državnom lovno-kinološkom prvenstvu u Varaždinskoj županiji. U kategoriji rad pasa u gateru na divlju svinju najbolji su bili Krunoslav Milanović, LD Golub Sveta Jana i Ivan Soltan, LD Šljuka Donja Kupčina.

Završno natjecanje, održano na lovištu Lovačke udruge „Fazan“ Krašić, u ime Zagrebačke županije otvorio je pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Josip Kraljičković, a podjeli pehara i priznanja nazočio je i načelnik Općine Krašić Josip Petković Fajnik, izvijestila je županija.

lovci

U kategoriji Lovno-kinološkog kupa Sv. Hubert u sva četiri kola ukupno se natjecao 21 natjecatelj iz pet županija i grada Zagreba, dok se iz Lovačkog saveza Zagrebačke županije natjecalo 12 lovaca.

U natjecanju pasa na divlju svinju u gateru natjecalo se kroz dva kola 20 pasa. U ovoj disciplini Zagrebačke županije nastupilo je 6 vodiča sa 10 pasa, a natjecali su se lovci iz grada Zagreba i još dvije županije. lovci

lovci

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare