Članovi MK Velika Gorica sudjelovali na dvije utrke: Završena ovogodišnja natjecateljska sezona za trkače

trkače
Foto: MK Velika Gorica

Završila je ovogodišnja natjecateljska sezona za trkače. Proteklog vikenda članovi Maraton kluba Velika Gorica nastupili su na dvije utrke.

U subotu je održano Prvenstvo Hrvatske u 12-satnom trčanju gdje je boje Kluba branio Berislav Devčić. U nedjelju je pak održano 35. izdanje Polumaratona Ivan Starek, gdje su nastupila tri naša člana izazove – javio nam je Bruno Škrinjarić, tajnik Maraton kluba Velika Gorica.

– Na Prvenstvu Hrvatske u 12-satnom trčanju, Berislav Devčić je prešao zavidnu udaljenost od 82 km i 71 m te ukupno zauzeo 33. mjesto u ukupnom poretku.

Na Polumaratonu Ivan Starek, koji se održao na zagrebačkom Jarunu, najbolje vrijeme od naših članova ostvario je Josip Martinović, s plasmanom 1:29:23, što mu je ujedno i novi osobni rekord na polumaratonu.

Ovim je rezultatom završio 6. u kategoriji M40. Od naših ostalih predstavnika, Marijan Malčević utrku završava za 1:45:11, čime isto postavlja svoj novi rekord na ovoj distanci (26. mjesto M45), dok naša jedina ženska predstavnica Vedrana Janjić utrku završava za 1:46:36 i penje se na 7. mjesto u kategoriji Ž40 – kaže Škrinjarić.

Ovime je završila natjecateljska sezona za ovu godinu. Članovima MK Velika Gorica slijedi kratki odmor, pa onda već pripreme za sljedeću godinu i nove utrke.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare