Kako napraviti savršene fotke mobitelom: Doznajte na radionici mobilografije koju vodi Dario Drvodelić

mobitelom
Foto: Pixabay

Gorički klub mladih poziva da se prijavite na radionicu mobilografije za početnike. Radionica će se održati u četvrtak, 17. studenog u Goričkom klubu mladih u Domu kulture Galženica od 18 sati. Predviđeno vrijeme trajanja uz pitanja i primjere iz prakse je 120 minuta. Na radionici ćete saznati kako napraviti savršene fotke mobitelom.

Radionicu će voditi velikogorički fotograf Dario Drvodelić, namijenjena je za početnike svih generacija. Na radionici će biti govora o tome kako uhvatiti dobar kadar, kako prepoznati dobru fotografiju, kako iskoristiti svjetlo u svoju korist te kako fotografiju urediti mobilnim aplikacijama da bi bila još bolja za društvene mreže.

Iako se Drvodelić bavi profesionalnom fotografijom, mobilografija je nešto što koristi u svakodnevnom životu, a znamo da nije jedini.

– Koliko vam se puta dogodilo da gledate nevjerojatne fotografije na internetu pa shvatite da ih je fotkao amater svojim mobitelom? Ako ste jedni od onih kojima nikako ne uspijeva uhvatiti dobar kadar ili pogoditi svjetlo, radionica Goričkog kluba mladih je stvorena za vas.

Na radionici će sudionici imati priliku pokazati svoje radove i pitati sve što ih zanima kako bi od svojih fotografija ubuduće radili prava remek djela. Napunite mobitele, pripremite kamere i dođite – poručili su iz Goričkog kluba mladih.

S obzirom na ograničen kapacitet prostora, organizatori mole da se zainteresirani prijave na mail gorickiklubmladih@gmail.com s imenom, prezimenom i godinama kako bi se radionica još bolje prilagodila sudionicima.

 

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare