Dražba državnih vozila: Nude aute po cijeni već od 1.000 kuna, pogledajte ponudu

dražba

Na Zagrebačkom velesajmu u subotu, 26. studenog održat će se javna dražba državnih rabljenih vozila i radnih strojeva. Dražba počinje u 9 sati u dvorana Brijuni. Sva vozila mogu se pregledati u četvrtak i petak od 9 do 13 sati u Velikoj Mlaki u Ulici Nikole Kramarića 1.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo odnosno minimalno 500 kuna (66,36€). Prilikom uplate je potrebno obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina.

Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu ‘viđeno-kupljeno’, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200 kuna (26,54€). Izlazni račun izdaje se isključivo na ime fizičke ili pravne osobe koja je vozilo izlicitirala. Ako se uplaćeno vozilo ne preuzme u roku od sedam dana nakon licitacije, naplaćuje se ležarina od 50 kuna (6,36€) za svaki naredni dan.

Povrat jamčevine uplaćene u gotovini za osobe koje nisu izlicitirale niti jedno vozilo, a sva vozila za koje je uplaćena jamčevina su prodana, obavlja se odmah nakon dražbe. Za osobe koje su uplatile virmanom povrat sredstava obavit će se u roku 10 dana uz dostavu broja računa uplatitelja.

Vozila koja se prodaju možete pogledati ovdje.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare