Pokrenut novi radio koji pušta domaće zabavne hitove: „Glazba koju svi vole dobila je dom kakav zaslužuje“

happy
Foto. Instagram Happy FM

Stanovnici Zagreba i Velike Gorice od utorka mogu slušati novopokrenutu radio postaju Happy FM. Na frekvenciji 94.9 MHz novi radio obećava biti ambasador hrvatske zabavne glazbe, a osim na radio prijemnicima u Zagrebu i Velikoj Gorici, digitalni kanali omogućuju slušanje ovog kanala diljem države ali i u dijaspori. Dosad je na ovoj frekvenciji emitirao radio Gold FM koji je ugašen.

– Glazba koju toliki vole napokon je dobila radijski dom kakav zaslužuje – poručuje Kristina Brčić, direktorica Happy FM-a, prvog radija u zemlji koji pušta isključivo hrvatsku zabavnu glazbu.

Uz vrhunsku produkciju, nizat će se hit za hitom, najavljuje Brčić. ‘Ako me ostaviš’ Mate Miše Kovača, ‘Amnezija’ Maje Šuput, ‘Nesretnik sam od rođenja’ Zlatka Pejakovića, Severinin ‘Ajde, ajde zlato moje’, ‘Maslačak’ grupe Magazin, ‘Moja Hercegovina’ Mate Bulića, ‘Kada žene tulumare’ Joška Čaglja Jole, ‘Ima li nade za nas’ Dražena Zečića i Anđele Kolar…

– Naše višemjesečno istraživanje tržišta samo je dodatno potvrdilo ono što smo već znali – domaća zabavna glazba ima itekako veliku publiku, njezina popularnost nije uopće upitna ni kod mlađih generacija, i vrijeme je da dobije platformu koja će je predstaviti na najbolji mogući način. Ovo je moderni radio s našim najvećim hitovima – pojašnjava Brčić i otkriva da imaju velike planove.

Iako je u prvom planu zabava uz obilje glazbe i vrlo bliski kontakt sa slušateljima, Happy FM ima još jednu misiju – pokrenuti još jači razvoj zabavne glazbene scene.

– Redovito će nam u goste stizati najveća imena zabavne glazbe, ali je priča puno šira. Osigurat ćemo prostor i za mlade autore i izvođače, kao i one koji su tijekom godina neopravdano pomalo pali u zaborav. Bit će to novi impuls, vjetar u leđa zabavnjacima i vjerujem da ćemo zajedno publici predstaviti još puno novih hitova.

Da svoju ulogu ambasadora ozbiljno shvaćaju pokazuje i predstojeći Happy fest u sklopu kojega će neka od najvećih imena domaće zabavne glazbe prvi put u povijesti udružiti snage i nastupiti u najvećoj hrvatskoj dvorani – Areni Zagreb.

Samo zbog njih i njihove publike ta će se dvorana 9. prosinca pretvoriti u najveći klub u Europi – s dvije pozornice i mnoštvo stolova između njih. Bit će to ujedno i velika proslava pokretanja Happy FM-a radija.

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare