Dođite na donatorsku predstavu „Ježeva kućica“ i pomognite djeci s prirođenom srčanom greškom

ježeva

Udruga Veliko srce malom srcu i Dječji vrtić Ciciban u subotu, 3. prosinca organiziraju humanitarnu akciju za djecu s prirođenom srčanom greškom pod nazivom “Srce na dlanu”. U suradnji s Dječjim vrtićem Ciciban, održat će se donatorska predstava “Ježeva kućica“.

Predstavu su pripremile vrijedne odgojiteljice uz veliki trud i puno ljubavi te podršku cijelog tima i ravnateljice Tatjane Karlović Oslaković te uz glazbenu pratnju suradnika.

“Ježevu kućicu” možete pogledati u Dvorani Gorica u Pučkom učilištu od 11 sati. Karte se kupuju sat vremena prije početka predstave na blagajni, a svi koji su u moćnosti mogu dati i novčanu donaciju uplatom na račun udruge. Donacija ne isključuje kupovinu karata.

Veliko srce malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Osnovana je 1994. godine u Zagrebu, kao takva je jedna od najstarijih u Hrvatskoj.

Udruga je do sada donirala više od tri milijuna kuna vrijedne medicinske opreme bolnicama u cijeloj Hrvatskoj, osobito Odjelu pedijatrijske kardiologije KBC-a Rebro (UZV, ergospirometriju, telemetriju…).

U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 kojima je potrebna medicinska pomoć.

ježeva

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare