Nenad Črnko, šef HNK Gorice i dopredsjednik HNS-a, javio se za Goricu.info iz Katra: Utakmica Brazila i Hrvatske za nas je kao finale Svjetskog prvenstva

Foto: Nenad Črnko

Nenad Črnko, prvi čovjek HNK Gorice i dopredsjednik HNS-a, uzbuđenja na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru prati na licu mjesta. Tako je i danas kada svi s nestrpljenjem iščekujemo 16 sati (po našem vremenu) i početak utakmice Vatrenih s Brazilom.

Nenad Črnko javio nam se iz Katra, evo njegovih dojmova i očekivanja:

“Inače sad sam već u dubokom trećem tjednu u Dohi i definitivno sam osim nogometa iskoristio svo slobodno vrijeme da pogledam i posjetim sve što Doha i Katar nude turistima. Osim toga u svakodnevnom sam kontaktu sa sportskim direktorom Gorice i upoznat sam i sudjelujem u svim sportskim aktivnostima kluba, što obzirom na današnje komunikacijske kanale nije više minus.

Doha i Katar su prošla dva dana odmarali od nogometa, a danas nastavljamo sa četvrtfinalnim utakmicama, a taj ciklus otvaraju Brazil i Hrvatska.

Već od ranog jutra osjeća se pozitivan naboj, a svakim korakom se osjeti da je hrvatskih navijača sve više i da će podrška hrvatskoj reprezentaciji na ovoj utakmici biti još značajnija.

Plan Hrvatskog nogometnog saveza bio je prolazak grupe i naravno mi smo vrlo zadovoljni… Sve dalje, a već smo stigli korak dalje, za mene osobno predstavlja svjetski fenomen, a današnja utakmica finale Svjetskog prvenstva. Brazil je veliki favorit, ali mi imamo ogromnu vjeru u sebe i ovo su utakmice u kojima je sve moguće…”, napisao je Črnko i zaključio:

– Iako mi s jedne strane silno nedostaje Buševec i Velika Gorica, izdržat ću do finala još sljedećih desetak dana!

Evo i galerije fotografija koje je Nenad Črnko snimio u Katru:

   

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare