Tvrtka daje božićnicu od 5000 kuna: Najbolji djelatnici dobit će i nagrade koje iznose čak do 100.000 kuna

tvrtka
Foto: Fero-Term

Tvrtka Fero-Term odlučila je nagraditi sve svoje zaposlenike koji su zaslužni što je ova poslovna godina bila uspješna. Svi djelatnici dobit će božićnicu od 5.000 kuna, a najbolji će dodatno primiti i nagrade u iznosu od 3.500 do 100.000 kuna.

– Najbolje smo zaposlenike odabrali na osnovu više kriterija, poput ostvarenog prometa, zalaganja na poslu, odnosa prema kolegama i nadređenima, rada s kupcima i dobivenim pohvalama od kupaca te poznavanju procedura.

Ova je godina za tvrtku Fero-Term bila izuzetno uspješna – ostvarili smo odlične prodajne rezultate, proširili paletu proizvoda te u poslovanje uveli nove tehnologije. Otvorili smo dva nova prodajna centra, u Rovinju i Opuzenu, te samoposlužne odjele u našim poslovnicama u Sesvetama, Buzinu i Rijeci. Uz ostalo, dovršili smo i izgradnju velikog, u potpunosti automatiziranog skladišta u našem distribucijskom centru u Donjem Stupniku, a zaposlili smo i 50 novih djelatnika – objavili iz Fero-Terma.

Fero-Term će i ove godine proslaviti odlične poslovne rezultate sa svih svojih 650 zaposlenika. Prigodna nagrada u obliku božićnice jedan je od načina da zahvalimo onima bez čijeg predanog rada taj uspjeh ne bi bio moguć, ističu iz tvrtke.

Uz božićnicu, tvrtka je osigurala i prigodne darove za djecu zaposlenika kao i jubilarne nagrade za sve djelatnike koji u Fero-Termu rade 10, 15, 20, 25 i 30 godina.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare