Dođite s vašim kućnim ljubimcem na humanitarno blagdansko fotografiranje u Klub mladih

kućnim
Foto: Gorički klub mladih

Gorički klub mladih u suradnji s udrugom LePas organizira humanitarno blagdansko fotografiranje s kućnim ljubimcima. Cilj akcije je prikupiti novčane donacije za zbrinjavanje napuštenih životinja. Pozivaju Goričane da svrate sa svojim psom do Kluba mladih i tamo se fotografiraju. Akcija se održava u četvrtak od 17 do 19 sati.

– Oduvijek ste htjeli imati neobičnu, ali lijepu božićnu obiteljsku sliku s vašim kućnim ljubimcem? E pa sad imate priliku! Mi ćemo vam pripremiti božićne rekvizite i osigurati ugodnu atmosferu, a na vama je da nas posjetite sa svojim kućnim ljubimcima i usput dobijete jednu lijepu fotografiju koju ćemo vam pokloniti odmah na licu mjesta – poručuju iz Kluba mladih.

Akcijom se podiže svijest o brizi za kućne ljubimce i udomljavanju, a usput i prikupljaju novčane donacije koje su namijenjene za rad udruge koja se nalazi u Velikoj Gorici.

Udruga LePas projekt je pokrenula u rujnu  2020. godine s ciljem pomoći napuštenim, nezbrinutim, ozlijeđenim i zlostavljanim životinjama.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare