Nogometašima na osvojenoj brončanoj medalji čestitali Plenković, Jandroković, MUP, HOO, HNK Gorica…..

brončana
Foto: FB Nenad Črnko

Pobjeda hrvatske reprezentacije nad Marokom i osvajanje brončane medalje zlatnog sjaja slavi se širom Hrvatske, čestitke nogometašima stižu sa svih strana.

Premijer Andrej Plenković čestitao je hrvatskoj reprezentaciji. – Još jedna medalja na ponos i radost cijele Hrvatske – napisao je premijer na Twitteru.

Izvor: Twitter A. Plenkovića

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njezinom izborniku Zlatku Daliću na osvojenoj brončanoj medalji na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Dragi naši Vatreni,

od srca vam čestitam na fantastičnom plasmanu i osvojenoj brončanoj medalji na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru! Ovom pobjedom ponovili ste velike uspjeh hrvatske reprezentacije na svjetskim prvenstvima u Francuskoj 1998. i u Rusiji 2018. godine kada smo također osjećali silni ponos.

Kroz čitavo prvenstvo pokazivali te ste iznimnu mentalnu snagu, vjeru, domoljublje i hrabrost. Takvo lice Hrvatske s velikim srcem pronijeli ste svijetom. I na tome vam hvala. Ovaj povijesni uspjeh kojem se raduje cijela Hrvatska zasluga je svih igrača predvođenih kapetanom Lukom Modrićem, izbornikom Zlatkom Dalićem te cijelog stručnog stožera i saveza.

Još jednom ujedinili ste sve Hrvate u domovini i svijetu, onako kako samo vi znate.

Uime Hrvatskog sabora i osobno, želim vam uspješan nastavak vaših sportskih karijera i nove blistave igre na sljedećim prvenstvima – piše u čestitci predsjednika Sabora.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova poručili su da su spremni za doček naših nogometaša.

– Ima nas, ima i čekamo vas – poručili su iz MUP-a, aludirajući na sutrašnji doček koji je organiziran u čast Vatrenih.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i glavni tajnik Siniša Krajač uputili su čestitku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Dragi naši Vatreni, teško je riječima dočarati ponos i sreću koje ste Hrvatima u domovini i iseljeništvu priuštili osvajanjem brončane medalje u najelitnijoj svjetskoj konkurenciji. Nakon fantastične bronce iz 1998. i senzacionalnog srebra iz 2018., mala Hrvatska zasluženo je osvojila drugu medalju zaredom na prestižnim Mundijalima i s ukupno trećim odličjem upisala se za sva vremena u nogometnu povijest. U ime hrvatske olimpijske obitelji i osobno ime na novom veličanstvenom uspjehu hrvatskog sporta od srca čestitamo svim nogometašima, izborniku Zlatku Daliću, njegovu stručnom stožeru i cjelokupnom Hrvatskom nogometnom savezu” – napisali su iz HOO

Našoj reprezenatciji čestitke su stigle i iz HNK Gorice. – Bronca je naša! Hvala vam, Vatreni! Hrvatska je najponosnija – poručili su iz goričkog prvoligaša.

brončanoj
Izvor: FB HNK Gorica

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare