Doček za pamćenje: Marcelo Brozović i Ante Budimir oduševljeni goričkim navijačima koji su ih dočekali u velikom broju

Doček koji su Velikogoričani u ponedjeljak navečer priredili svojim Vatrenima dugo će se pamtiti. Nakon nedjeljnog veličanstvenog dočeka cijele reprezentacije na središnjem zagrebačkom trgu, i Velika Gorica dočekala je svoje heroje. Mnoštvo ljudi s navijačkim rekvizitima, bakljama i transparentima pružilo je nezaboravan doček našem turopoljskom tandemu – Marcelu Brozoviću i Anti Budimiru.

Službenu dobrodošlicu poželio im je gradonačelnik Krešimir Ačkar sa svojim najbližim suradnicima – zamjenikom Nevenom Karasom i predsjednikom Gradskog vijeća Darkom Bekićem. U društvu Brozovića i Budimira bio je i drugi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza te predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.

Nismo sigurni što je našim vatrenima napornije – igrati utakmicu ili slaviti velike uspjehe. Ali smo sigurni da Brozović može i jedno i drugo. Rekorder po broju pretrčanih kilometara u Katru i sam je to potvrdio.

– Umoran sam, ali trenutno nisam. Uspio sam se otrijezniti. Nisam se nadao ovakvom dočeku i svaka vam čast što ste došli u ovako velikom broju. Nadam se da će ovako biti i u šestom mjesecu ako uspijemo osvojiti Ligu nacija. Ne žalim zbog rezultata u Kataru, ali mogli smo malo više – poručio je Brozović.

Valja istaknuti da je Marcelo u međuvremenu već bio u Milanu i na vrijeme se vratio kako bi oduševljenje sjajnim rezultatom podijelio i sa svojim sugrađanima.

Ante Budimir zahvalio je svima na sjajnoj podršci.

– Prije svega, Goričani, hvala što ste došli u ovako velikom broju. Vidjeti vas ovdje u svom gradu je nešto posebno. Nema umora. Sretni smo i nadamo se da ćemo se i u budućnosti ovako okupljati – izjavio je Ante Budimir.

U ime grada Velike Gorice, gradonačelnik je Vatrenima na poklon uručio originalni dres s motivima Velike Gorice te turopoljsku podgutnicu kao jedan od najljepših suvenira našega kraja.

Nenad Črnko također je izrazio zahvalnost svima koji su po prilično hladnom vremenu došli dati podršku našim Vatrenima.

– Hvala svima, a hvala i našim dečkima. Marcelo je jedan od najboljih obrambenih veznjaka svijeta, a Ante redovito zabija za svoju Osasunu. Iskreno se nadam da će svoju bogatu karijeru završiti u našem prvoligašu – istaknuo je Črnko.

Atmosfera je uistinu bila odlična, a velike zasluge idu i našim glazbenicima – Lajbekima i Kingsima. Uz njih su svoje pjevačke vještine pokazali i naši reprezentativci na čijem su se repretoaru našle brojne i dobro poznate navijačke pjesme, uz nezaobilazne Thompsonove hitove.

Marcelo Brozović i Ante Budimir na kraju su odradili i fotografiranje te davanje autograma obožavateljima. I sami su priznali da sad trebaju nekoliko dana odmora, preko božićnih blagdana. Dečki su to i više nego zaslužili!

doček

doček

doček

doček

doček

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare