Djevojčice iz Udarnika doživjele su nezaboravno sportsko iskustvo na rukometnom turniru u Švedskoj

Foto: FB ŽRK Udarnik

Djevojčice iz ŽRK Udarnik provele su šest nezaboravnih dane na prestižnom rukometnom turniru u Švedskoj. Na turnir su otišle 32 djevojčice od 11 do 14 godina zahvaljujući projektu Ministarstva turizma i sporta koje je  sufinanciralo dio sredstava.

– Bio je ovo najveći turnir na kojem je naš klub ikad sudjelovao, te smo više nego ponosni što smo ga uspješno završili – poručili su iz kluba.

turniru

U objavi na društvenim mrežama opisali su svoju švedsku avanturu na kojoj su osvojili zlatnu medalju.

– Par puta smo se “uspješno” izgubili, izgubili smo i jednu osobnu iskaznicu, ali ipak se vratili u Hrvatsku kompletni, okusili švedsku hranu (čitaj: puno puta smo bili u McDonaldsu i Lidlu), saznali da vozni red vlakova/buseva može funkcionirati po rasporedu. Saznali smo da je Švedska puna naših ljudi, plakali radi lošeg suđenja, veselili se pobjedama, naišli na tulum djevojčica u sobi, vidjeli Kineze u majicama našeg kluba, naše djevojčice u kineskim dresovima, obišli centar Lunda, napravili izlet u Malmö…

A najviše smo ponosni na naše djevojke koje su šest dana provele zajedno i pokazale da su prava ekipa. Zajedništvo, ponos i veselje zadnjeg dana na proglašenju bilo je neprocjenjivo za doživjeti!

Još jednom, hvala roditeljima na povjerenju i vjerujemo da djevojke ovaj turnir udaljen 1100 km od Velike Gorice neće zaboraviti – poručili su iz kluba.

Već danas djevojčice su započele s treninzima za drugi dio sezone te se nadaju da će i u 2023. nastaviti s dobrim rezultatima i novim iskustvima.

turniru

turniru  

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare